slide1_Layer_1

Vanaf 1 juli 2015 is mondbescherming (hockeybitje)

vanuit de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB)

verplicht gesteld. Houd onze nieuwspagina in de gaten!!

Binnenkort "team hapdagen" met interessante korting

Kijk voor meer informatie op onze nieuwspagina

Pand-tandheelkundigen-van-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk
Plaatsing-protheses-in-gebit-door-tandheelkundigen-van-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk
Apparatuur-voor-ontwikkeling-facings-en-protheses-door-tandheelkundigen-van-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk
Ontwikkeling-prothese-tand-implantaat-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk

Het Zoetermeers Tandtechnisch Lab staat voor Kwaliteit!

Het Zoetermeers Tandtechnisch Laboratorium heeft zich vanaf de oprichting ten doel gesteld de kwaliteit van ons werk op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

 

We besteden dan ook veel aandacht aan scholing en opleiding van onze medewerkers. Dit continu durend proces is van groot belang. De innovatie op tandtechnisch gebied, vindt in een snel tempo plaats.

Door congressen en praktijkcursussen te volgen kan men inspelen op de behoeften die zijn gewenst. De patiënt, u dus, staat centraal voor ons. Het werken met hoogwaardige tandtechnische materialen met CE normering geeft u de zekerheid dat u door de tandarts, waar wij mee samen werken, een duurzaam werkstuk in de mond geplaatst krijgt.
Een specificatie van deze materialen met batch en lot nummers vindt u terug op ons certificaat dat bij het werkstuk geleverd wordt.

 

ZTL b.v. is geregistreerd als fabrikant van medische hulpmiddelen volgens de EU richtlijn 93/42