slide1_Layer_1

Vanaf 1 juli 2015 is mondbescherming (hockeybitje)

vanuit de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB)

verplicht gesteld. Houd onze nieuwspagina in de gaten!!

Binnenkort "team hapdagen" met interessante korting

Kijk voor meer informatie op onze nieuwspagina

Pand-tandheelkundigen-van-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk
Plaatsing-protheses-in-gebit-door-tandheelkundigen-van-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk
Apparatuur-voor-ontwikkeling-facings-en-protheses-door-tandheelkundigen-van-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk
Ontwikkeling-prothese-tand-implantaat-Zoetermeers-Tandtechnisch-Laboratorium-Zoetermeer-tandarts-Zoetermeer-praktijk

Om het voor u en uw patiënten transparant te maken, hebben wij een nieuw concept aangaande het Lava Zirkonium kroon en brugwerk.

Dit zogenaamde 3-lijnenconcept biedt u de keus te kiezen uit een drietal categorieën te vervaardigde volkeramisch kroon en brugwerk tegen verschillende tarieven.

U kunt kiezen uit:
De Ztl Excellent kroon/brug, de meest exclusieve volkeramische Lava kroon of brug  voor patiënten die aangeven voor het maximale te gaan. Deze patiënt heeft hoge verwachtingen, wil het beste van het beste. Uitgebreid esthetisch frontwerk zou hiertoe kunnen behoren. Wij denken hierbij aan, uitgebreide kleurbepaling, digitale foto’s, passen in bisquit op het laboratorium, backing on the chair en alle egards die daar mee samen hangen.

  • Dit  resulteert in een anatomisch vormgegeven uitvoering van kronen in een natuurlijke tandkleur, doorschijnendheid en oppervlaktestructuur, als ook een ideale papil-en dummyvorm

De Ztl Plus kroon/brug, de volkeramische  Lava kroon of brug die wordt vervaardigd voor patiënten die een restauratie willen die met uiterste zorg is vervaardigd. Kwalitatief goed en esthetisch product voor een goede prijs.

  • Dit resulteert in een netjes vormgegeven uitvoering van kronen en bruggen in een natuurlijke tandkleur-vorm, goed aansluitend op de gingiva en ter plaatse van de dummy.

De Ztl Functioneel kroon/brug, de goedkoopste leverbare kroon. Deze E-max perskroon, of volledig gefraisde Zirkonium Lava kroon is bedoeld voor patiënten met een beperkt budget.

  • Dit resulteert in een netjes vormgeven uitvoering van kronen en bruggen in een natuurlijke tandkleur-en vorm.

U krijgt een certificaat bijgeleverd en op alle producten 5 jaar garantie.

Voor informatie en prijzen kunt u kontact opnemen met ons via de mail of rechtstreeks met Frans Zwagers, technisch directeur (079-3421381)

Lava_sectional_view1