ZTLZoetermeer-tandtechniek-Zenotec-select-freessysteem

21 aug Wieland Zenotec select

Wieland Zenotec select

 

Het innovatieve freessysteem

Sinds een aantal maanden beschikt ZTL over het innovatieve freessysteem van de firma Wieland. Door de samenwerking met Ivoclar-Vivadent is dit freessyteem volledig compatible met IPS.e.max.

Ztl heeft zich verschillende concurrerende freestraten verdiept en is na gedegen onderzoek tot de overtuiging gekomen dat de freestraat van Wieland momenteel het meest geavanceerde machine is die er is in onze branche.

Wieland Zenotec Select Hybrid (vijf assen) is ontworpen volgens de allerlaatste ontwikkelingen op Cad-Cam gebied en kent dan ook een uitmuntende pasvorm van de restauraties die met deze machine gefreesd kunnen worden. Uit verschillende studies is gebleken dat dit systeem veruit de beste fit geeft in vergelijking met andere vergelijkbare freessytemen. Tevens garanderen wij dat ZTL de originele Zirkonium blanks van de firma Ivoclar gebruiken voor het frezen.

Dankzij de materiaalwisselaar met 8 schijven kan het apparaat multifunctioneel ingezet worden. Deze carrousel kan door elkaar en gedurende de nacht probleemloos Zirkonium, acryl, was, metaal verwerken.

Programat S1

Voor het sinteren van onder structuren die gemaakt zijn van IPS e.max, ZirCad en ander Zirkonium hebben wij de sinteroven van Ivoclar-Viovadent aangeschaft.

Met de Programat S1 behoren lange sintertijden tot het verleden. Conventionele sinterovens hebben doorgaans 8 uur nodig voor dit proces, terwijl de S1 dit proces binnen 90 minuten voltooid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat korter sinteren geen invloed heeft op de materiaalsterkte en pasnauwkeurigheid van de restauraties.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.